Bel ons! +31 30 604 81 17
Voor meer informatie: info@pactechno.nl

Storing melden of Reparatie nodig?

Technische dienst

Pactechno Technische Dienst

Laten we eerlijk zijn, het is ontzettend vervelend als werkzaamheden stil komen te liggen omdat een printer niet werkt, een scanner kapot is of uw bindmachine vastloopt. Het kost tijd, omzet en het levert een hoop frustratie op bij uw medewerkers. Wij willen dit voorkomen, maar mocht er onverwachts toch een reparatie nodig zijn staan wij binnen 1 werkdag op uw stoep.

Pactechno beschikt over een volledig team van gecertificeerde engineers en een technische service-afdeling. De technische specialisten ondersteunen uw organisatie op het gebied van onderhoud, advies en reparaties. Onze engineers hebben samen meer dan 200 jaar ervaring in het onderhoud van alle door Pactechno geleverde afwerkapparatuur.

Naast onderhoud op afroep, zijn er ook rendabele mogelijkheden voor onderhoudscontracten, een goed onderhoudscontract zorgt vrijwel altijd voor een kostenbesparing op lange termijn. Door automatische periodieke onderhoudssessies worden storingen en grotere reparaties voorkomen. We kunnen het niet genoeg benadrukken, maar we willen ongeplande stilstand voorkomen van uw kantoor apparatuur. Onze monteurs worden structureel bijgeschoold, zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen en innovaties, zodat wij continu aan de hoogste eisen voldoen.

Waarom gepland onderhoud
U brengt waarschijnlijk uw auto naar de garage voor preventief klein en groot onderhoud. Iedere garage monteur predikt dat preventief onderhoud en inspectie op lange termijn altijd de moeite waard is. Wij delen precies dezelfde mening voor onderhoud en service van uw kantoor apparatuur. Preventief onderhoud verlengt de technische levensduur van uw kostbare grafische afwerksystemen en voorkomt onnodige storingen en dure stilstand.

Onze rol bij reparaties

Bij reparaties en herstel werkzaamheden staan de monteurs van Pactechno binnen één werkdag voor u klaar. De service responsetijden zijn bewust heel kort, zodat u weer snel door kunt.

Installatie & Montage

Onze engineers en monteurs worden frequent ingezet voor de installatie van nieuwe machines en afwerksystemen. Het correct installeren en monteren van grote kantoormachines vraagt vakmanschap, daar zijn onze engineers voor opgeleid. Daarnaast zorgen wij voor de juiste instructies voor het gebruik en installatie van alle kantoormachines op het moment van levering als daarna.

Mocht u onverwachts problemen ondervinden kunt u contact opnemen met de technische serviceafdeling via ons centrale nummer +31 (30) 60 481 17.

  • Via onderstaand formulier kunt u online storingen doorgeven, we nemen z.s.m. contact met u op:

Storings formulier

Een formulier voor u op maat gemaakt.

Bel ons nu