Onderhoud nodig?

Wij willen graag laten zien wat Pactechno voor u kan betekenen. Vul hier uw gegevens in, dan ontvangt u een op maat gemaakte offerte voor uw bedrijf

Een oplossing op maat voor uw situatie

Al uw machines onderhouden door één centraal punt

Vrijblijvend een gesprek

Onderhoud formulier

Vertel ons wat u van ons verwacht en wat wij voor u kunnen betekenen in dit formulier.

  Wilt u liever iemand via de telefoon spreken? Je kan ons gerust te allen tijden bellen!

  NEN 3140 keuring

  Pactechno kan u helpen om al uw elektrische apparaten veilig te keuren, maar wat is het eigenlijk? We gaan het kort voor u uitleggen.

  Het is de verantwoordelijkheid van een werkgever in het kader van de ARBO wet om te zorgen dat elektrische apparaten en gereedschappen veilig te gebruiken zijn. Het is ook de verantwoordelijkheid van de werkgever dat personeel voldoende voorgelicht is om elektrische apparaten en gereedschappen veilig te gebruiken. Iedereen moet op de hoogte zijn van de laatste veiligheidsregels.

  De ARBO wet heeft alle geldende eisen voor werkgevers in het kader van elektrische veiligheid uitgewerkt in de Norm NEN 3140. Deze norm geeft regels en richtlijnen om kortsluiting of elektrocutie bij gebruik te voorkomen. Als uw bedrijf aan de NEN 3140 normen voldoet, voldoet u automatisch ook aan de ARBO richtlijnen hiervoor.

  NEN 3140 bestaat uit drie elementen

  1. Elektrische apparaten moeten veilig te gebruiken zijn
  2. Elektrische gereedschappen idem dito
  3. Medewerkers die de apparaten of gereedschappen gebruiken moeten geïnstrueerd zijn in het kader van veilig gebruik

  Voldoet u al aan de NEN 3140 normen of bent u benieuwd hoe wij het volledige proces voor u uit handen kunnen nemen? Schroom niet contact met ons op te nemen.