Overname Van Randwijk

Nieuwegein, 29-10-2018

Waar de meeste on-site services en onderhoudsbedrijven business verliezen lukt het Pactechno al jaren om gestaag te groeien in de markt. Begrijp ons niet verkeerd, niet alle jaren zijn even rooskleurig als 2018. Pactechno is gegroeid naar een full-service provider op het gebied van onderhoud, levering en installaties van vrijwel alle kleine en grote kantoor machines. Om een full-service pakket aan te kunnen bieden was een uitbreiding noodzakelijk van de dienstverlening. Zo zijn monteurs op cursus geweest en wordt er continu gekeken naar strategische overnames.

Eén van de belangrijkste overnames deed Pactechno in 2018 met het opkopen van het eerder failliet verklaarde Van Randwijk Paperflow Solutions. Pactechno is trots dat Van Randwijk onder een andere naam toch door kan gaan met het leveren van service en onderhoud. Directeur Paco Anaya: “het is nooit fijn om een concurrent ten onder te zien gaan, concurrentie houdt ons namelijk allemaal scherp. De markt wordt steeds kleiner doordat bedrijven steeds vaker paperless werken, mede daarom zijn we blij dat we een failissement kunnen kantelen naar een overname. Uiteindelijk is een overname beter voor alle partijen.”

Pactechno zorgt voor continuiteit voor alle klanten van Van Randwijk waardoor men niet voor verrassingen komt te staan. Klanten waren niet verpicht over te stappen naar Pactechno als provider en we zijn daarom ook trots dat nagenoeg iedereen de overstap naar Pactechno heeft gemaakt.

Heeft u vragen? Mail ons op info@pactechno.nl