Pactechno groeit

Pactechno groeit en we blijven groeien. Verbouwen brengt stress en onrust met zich mee, zeker als het lawaai direct impact heeft op de werkzaamheden van medewerkers. We zijn daarom blij en trots dat we kunnen vermelden dat de verbouwing voor ons kantoor personeel klaar is. We zijn ook dankbaar voor ieder die een steentje heeft bijgedragen en het geduld dat onze medewerkers hebben gehad.

Het heeft even geduurd afgaande op onze vorige nieuws bericht , maar dan heb je ook iets moois! Na maanden heel hard werken, (soms letterlijk) bloed zweet en tranen, liters zweet mag het resultaat er zijn. We hebben drie nieuwe werkplekken, een splinternieuwe keuken, natuurlijk licht en een plek om te ontspannen. De nieuwe werkplekken zijn noodzakelijk om de groei voor de komende jaren te realiseren. 

Pactechno groeit en we verbazen onszelf af en toe over de successen die we behalen en het vertrouwen dat we krijgen van onze klanten en partners. We realiseren ons steeds beter dat ons succes te danken is aan onze mensen, hoe cliché dat ook klinkt. We kijken naar ons bedrijf als een machine, waar alle componenten (mensen) afhankelijk zijn van elkaar om tot een goed resultaat te komen. Onze ambitie blijft echter onveranderd; we willen blijven groeien, door te blijven doen waar we goed in zijn met de mensen die passie hebben voor hun beroep. Wie weet moeten we over vijf jaar weer verbouwen, tot die tijd genieten we van wat er staat.

Het kantoor is klaar!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.