Pactechno met Lexmark naar de Formule 1 in Zandvoort

Wie aan Zandvoort denkt, denkt aan strand, natuur en zee… Maar wie aan Zandvoort denkt, denkt ook aan circuit en sinds kort vooral aan Formule 1. Sinds kort hebben we op kantoor de mogelijkheid om in het stoeltje van Max Verstappen te zitten en maken we onderling uit wie van Pactechno de beste race vaardigheden heeft. Lexmark heeft ons namelijk uitgedaagd om twee weken lang virtueel te trainen in een Formule 1 race stoel. Pactechno gaat de strijd aan tegen tien andere leveranciers van Lexmark om te kijken wie het volgend jaar misschien wel echt tegen Max op mag nemen in Zandvoort. Onder de hashtag LexmarkPartnerChampionship kun je bijhouden hoe Pactechno straks de hoogste treden op het podium beklimt en de felbegeerde kaartjes voor de Formule 1 wint.

We zijn in ieder geval hard aan het trainen, werken doen we deze weken natuurlijk niet meer. Formule 1 is namelijk topsport, en Max Verstappen heeft ook geen reguliere baan naast zijn carriƩre in de Formule 1.

Lexmark Formule 1
Lexmark Formule 1

Wil je dit stoeltje de komende weken ook een keer uitproberen? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, je kan tot 20 december bij ons komen racen. Wie daagt ons uit?

#LexmarkPartnerChampionship

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.