Duurzamer leven

Ook Pactechno staat in voor een duurzamer leven. Zo is ons dak voorzien van duurzame stroom. Sinds kort staat ons dak vol met zonnepanelen en zijn wij weer een stukje groener bezig! Het was een klus, maar dan heb je ook wat. Met behulp van onze zonnepanelen gaan wij minder CO2 uitstoten, wekken wij duurzame stroom op en gaan wij kosten neutraal te werk.

Pactechno is stap voor stap bezig met duurzamer leven om zo ons tijdbestek op onze mooie aardbol te verlengen. Wij zijn ook gestopt met het plastic verpakken, we doen dit nu met hergebruikte papier gerelateerde items en natuurlijk recyclen wij netjes ons plastic!

Om voor een duurzaam bestaan te gaan, hebben wij wat tips op een rijtje gezet wat u op het kantoor kan toepassen om zo ook uw steentje bij te dragen!

Tips voor een duurzamer leven:

  • Recycle en scheidt alle oude spullen en verpakkingen en gooi ze niet klakkeloos in één prullenbak.
  • We kennen allemaal het gemak om onze computer aan te laten staan voor de volgende dag. Zet hem eens uit! U zult merken dat het opstarten van de computer in de ochtend helemaal niet veel tijd kost.
  • U hoeft geen nieuwe machines/spullen te kopen wanneer die kapot zijn of mankementen vertoont. Dien een verzoek in via ons Storingsformulier om het te laten repareren en lees ook onze blog; Waardeer het. Repareer het. Weggooien is zonde!.
  • Kies voor duurzame producten die een lage CO2 uitstoot hebben. U kunt dit vragen bij één van onze adviseurs door te bellen met +31(30) 604 81 17 of vraag een offerte aan.

Met deze 4 handige tips verminderen we onze uitstoot al aanzienlijk en veel moeite kost het niet!

Al met al wordt het steeds belangrijker om onze footprint te verminderen en te denken aan een betere toekomst voor ons allemaal en onze kleine opvolgers. Wij als Pactechno zijn niet de eerste die groener te werk gaan, maar hopelijk ook niet de laatste.

Pactechno zonnepanelen

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.