Waardeer het. Repareer het. Weggooien is zonde!

Waardeer het Repareer het. Het is tegenwoordig normaal om kapotte apparaten direct weg te gooien. Na twee jaar een nieuwe mobiele telefoon en de vijf jaar oude printer kan ook wel naar de schroot. Het kost ons niet alleen gigantisch veel geld, het is ook nog eens ontzettend slecht voor het milieu. Wij zijn bij Pactechno blij als onze klanten bellen en vragen om kantoorapparatuur of grafische machines te repareren, het is ons bestaansrecht. Zo dragen wij ook weer een steentje bij aan een beter milieu.

In Nederland is dit jaar een campagne gestart onder het mom “Waardeer het. Repareer het.”. SIRE heeft hiervoor zelfs een platform opgericht: www.repareerhet.nl. Een geweldig initiatief voor alle inwoners van Nederland. Het idee is dat we niet alleen vaker spullen laten repareren, het initiatief spoort mensen zelf ook aan om te gaan repareren.

Wij van Pactechno snappen dat het lastig is om zelf een grote multifunctional of snijmachine te repareren. Schoenmaker blijf bij je leest, toch? We willen alle Nederlandse bedrijven aanmoedigen om wat vaker kantoor machines te laten repareren. Of nog beter, pleeg preventief onderhoud om defecte apparaten te voorkomen, u kunt online een op maat gemaakte offerte aanvragen voor uw bedrijf en kijk wat Pactechno voor u kan betekenen! Klik hier om een offerte aan te vragen. U blij, onze monteurs blij!

We zien steeds vaker dat kleine en grote bedrijven gezamenlijk veel geld weggooien door de aankoop van nieuwe kantoorapparatuur of andere dergelijke machines. Ter plekke zullen onze monteurs altijd adviseren om te repareren indien dit mogelijk is. Weggooien is zonde!

waardeer het repareer het
waardeer het repareer het