Onderdelen & Supplies

Voor elk merk-, en soort machine wel wat in assoritment zodat we snelle leveringen kunnen garanderen. Bestel gemakkelijk en snel via het formulier.

Een snel antwoord op je verstuurde formulier

Breed assortiment onderdelen op voorraad voor een directe verzending

Directe lijn met meerdere fabrikanten zorgt voor lagere kosten

Bestel onderdelen en supplies via ondestaand formulier en laat een productexpert het voor je uitzoeken. We zullen je verzoek spoedig verwerken.

  Wij respecteren uw privacy gegevens en zullen deze niet aan derden overhandigen

  Neem gerust contact met ons op zodat een productexpert het voor u kunt uitzoeken.

  IDEAL

  Om te beginnen, onderdelen en supplies kan je hier bestellen. Doordat wij een directe verbinding met de fabrikant hebben kunnen wij snel leveren en de laagste prijs garanderen.

  Daarnaast is IDEAL een Duitse fabrikant in het produceren van o.a. stapelsnijmachines, papiervernietigers en vouwmachines. Echter doen ze nu ook luchtreinigers en zijn ze meer bezig met het helpen naar schonere omstandigheden op kantoor.

  Verder werken onze monteurs vele jaren aan machines van IDEAL en worden ze continu getraind. Daardoor blijven ze op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen in de markt.

  Fellowes

  Ten eerste, Fellowes onderdelen en supplies kan je hier bestellen. Dankzij een directe verbinding profiteer je van lage levertijden en daarnaast ook lage prijzen.

  Daarnaast is Fellowes een Amerikaans gevestigd bedrijf die veel voor kantoor produceert. Kortom je kan er papiervernietigers, bindmachines, lamineerapparaten en nog veel meer kopen. 

  Tot slot, voor reparatie zit je hier aan het juiste adres, omdat Pactechno opereert in Nederland en België en fungeert als servicepartner voor Fellowes.

  Bel +31 (0)30 60 48 117 zodat we iets voor je kunnen betekenen.