Onderdelen & Supplies

Voor elk merk-, en soort machine wel wat in assoritment zodat we snelle leveringen kunnen garanderen. Bestel gemakkelijk en snel via het formulier.

Een snel antwoord op je verstuurde formulier

Breed assortiment onderdelen op voorraad voor een directe verzending

Directe lijn met meerdere fabrikanten zorgt voor lagere kosten

Bestel onderdelen en supplies via ondestaand formulier en laat een productexpert het voor je uitzoeken. We zullen je verzoek spoedig verwerken.

  Wij respecteren uw privacy gegevens en zullen deze niet aan derden overhandigen

  Neem gerust contact met ons op zodat een productexpert het voor u kunt uitzoeken.

  IDEAL onderdelen, messen en snijlatten

  Op zoek naar hoogwaardige IDEAL onderdelen, messen en snijlatten? Zoek niet verder! Bij Pactechno bieden we een breed scala aan IDEAL-producten, ondersteund door onze status als officieel gecertificeerde servicepartner. Met jarenlange ervaring en diepgaande expertise zijn wij uw vertrouwde bron voor al uw IDEAL-behoeften.

   

  IDEAL onderdelen

  Als deskundige leverancier van IDEAL onderdelen begrijpen we hoe belangrijk het is om uw machines soepel en efficiënt te laten werken. Onze selectie originele IDEAL onderdelen zorgt voor optimale prestaties en duurzaamheid. Of het nu gaat om vervanging, upgrade of reparatie, wij hebben de onderdelen die u nodig heeft om uw productieproces soepel te laten verlopen.

   

  IDEAL messen

  Het snijden van materialen vereist precisie en betrouwbaarheid. IDEAL messen zijn ontworpen om aan deze eisen te voldoen. Met de nieuwste technologie en hoogwaardige materialen zorgen deze messen altijd voor schone, precieze sneden en behoud de kwaliteit langer. Van industriële toepassingen tot ambachtelijke projecten, IDEAL messen leveren de prestaties die u verwacht.

  Is uw mes bot of last van bramen? voor € 36 incl. verzending kunt u uw mes professioneel geslepen worden! Onze slijpservice

   

  IDEAL snijlatten

  Elke IDEAL snijmachine vereist specifieke snijlatten om perfecte resultaten te bereiken en het mes goed te houden. Onze IDEAL snijlatten zijn er in verschillende maten en materialen om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu werkt met papier, karton, textiel of andere materialen, wij hebben de juiste snijlatten voor uw IDEAL snijmachine.

   

  Uw vertrouwde gecertificeerde servicepartner

  Pactechno is er trots op om de officiële IDEAL Certified Service Partner te zijn. Dit betekent dat we niet alleen producten sneller en tegen een lagere prijs kunnen leveren, maar ook de technische expertise hebben om u te helpen bij installatie, reparatie en onderhoud. Onze opgeleide professionals staan ​​klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de beste oplossingen voor uw praktijk.

   

  Vind ons voor IDEAL onderdelen, messen en snijlatten

  Als u op zoek bent naar IDEAL onderdelen, messen en snijlatten, hoeft u niet verder te zoeken dan Pactechno. Onze uitgebreide voorraad en toewijding aan kwaliteit en service maken ons dé ideale partner voor al uw snijwerk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw productieproces te verbeteren en waarborgen met IDEAL producten van topkwaliteit. 

  Fellowes luchtfilters, onderdelen en olie

  Op zoek naar luchtfilters, papiervernietiger olie en onderdelen van Fellowes? Uw zoektocht eindigt hier! Pactechno is uw vertrouwde bron voor een breed scala aan Fellowes-producten. We zijn er trots op dé officiële Fellowes Certified Service Partner te zijn, met jarenlange ervaring en diepgaande expertise om aan al uw Fellowes-behoeften te voldoen.

   

  Fellowes onderdelen

  We begrijpen hoe belangrijk het is om Fellowes machine draaiende te houden en de beste prestaties uit uw Fellowes papiervernietiger te halen, toch kan het eens gebeuren dat uw Fellowes machine het begeeft. Daarom hebben we een ruime keuze aan originele Fellowes onderdelen. Of u nu op zoek bent naar vervangende onderdelen, upgrades of reparatiesets, Fellowes onderdelen staan ​​synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Zorg ervoor dat uw machines blijven werken met het vervangen van Fellowes onderdelen.

   

  Papiervernietiger olie

  Uw papiervernietiger verdient de beste zorg. Onze speciale snijwalsen olie is ontwikkeld om aan uw machine eisen te voldoen. Regelmatig gebruik van onze olie zorgt ervoor dat bewegende snijwlasen soepel blijven lopen en slijtage vermindert, waardoor de prestaties verbeteren en de levensduur van uw papiervernietiger wordt verlengd. Als uw geen olie reservoir heeft kunt u olie kruislings op A4 aanbrengen en dit een aantal keer herhalen. Zo voorkomt u plakkerige situaties! 

   

  Fellowes Luchtfilter

  De luchtkwaliteit is van invloed op zowel uw gezondheid als de prestaties van uw luchtreiniger. Fellowes luchtfilters zorgen voor een effectieve filtratie van stofdeeltjes en verontreinigende stoffen, voor schonere, gezondere lucht. Door het vervangen van de luchtfilters kunt u niet alleen de luchtkwaliteit verbeteren, maar ook de efficiëntie en duurzaamheid van uw luchtreiniger optimaliseren.

   

  Uw vertrouwde gecertificeerde servicepartner

  Pactechno is er trots op dé officiële Fellowes Certified Service Partner te zijn. Naast het leveren van Fellowes producten hebben wij de technische kennis om u te helpen bij installatie, reparatie en onderhoud. Onze experts staan ​​klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de beste oplossingen voor uw behoeften.

   

  Vind ons voor Fellowes luchtflters, papiervernietiger olie en onderdelen

  Of u nu op zoek bent naar Fellowes onderdelen, papiervernietiger olie of luchtfilters, Pactechno is uw one-stop-bestemming. Wij bieden kwaliteitsproducten en professionele ondersteuning voor uw Fellowes machine. Neem vandaag nog contact met ons op om erachter te komen hoe we u kunnen helpen uw machine in topconditie te houden met onze hoogwaardige Fellowes producten. 

  Neem contact met ons op

  Stuur ons een bericht en we helpen u graag verder aan het juiste product!