Preventief Onderhoud

Preventief onderhoud laten uitvoeren is belangrijk voor de gezondheid én verlengt de levensduur van je machine. Vermijd onverwachtse kosten en vul het formulier in.

Een oplossing op maat voor uw situatie

Al uw machines onderhouden door één centraal punt

Vrijblijvend een gesprek

Vraag naar de mogelijkheden om je machine te onderhouden door simpelweg je gegevens met je vraag hieronder achter te laten.

  Wij respecteren uw privacy gegevens en zullen deze niet aan derden overhandigen

  Voor vragen kan je gerust contact met ons opnemen

  NEN 3140 keuring

  Pactechno kan je helpen om al jouw elektrische apparaten veilig te keuren, maar wat is het eigenlijk? We gaan in het kort voor je uitleggen.

  Het is de verantwoordelijkheid van een werkgever in het kader van de ARBO wet om te zorgen dat elektrische apparaten en gereedschappen veilig te gebruiken zijn. Het is ook de verantwoordelijkheid van de werkgever dat personeel voldoende voorgelicht is om elektrische apparaten en gereedschappen veilig te gebruiken. Iedereen moet op de hoogte zijn van de laatste veiligheidsregels.

  De ARBO wet heeft alle geldende eisen voor werkgevers in het kader van elektrische veiligheid uitgewerkt in de Norm NEN 3140. Deze norm geeft regels en richtlijnen om kortsluiting of elektrocutie bij gebruik te voorkomen. Als jouw bedrijf aan de NEN 3140 normen voldoet, voldoe je automatisch ook aan de ARBO richtlijnen hiervoor.

  NEN 3140 bestaat uit drie elementen

  1. Elektrische apparaten moeten veilig te gebruiken zijn
  2. Elektrische gereedschappen idem dito
  3. Medewerkers die de apparaten of gereedschappen gebruiken moeten geïnstrueerd zijn in het kader van veilig gebruik

  Voldoe je al aan de NEN 3140 normen of ben je benieuwd hoe wij het volledige proces voor je uit handen kunnen nemen? Schroom niet contact met ons op te nemen.