Neem gerust contact met ons op zodat een expert het voor u kunt uitzoeken.

Printer reparatie, onderhoud en meer

Betrouwbaar printen voor uw bedrijf

Bij Pactechno begrijpen we hoe essentieel een goed presterende printer is voor uw bedrijf. Onze printer onderhouds- en reparatie services zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw printer altijd gereed is om betrouwbare afdrukken te leveren. Onze ervaren technici zijn experts in het identificeren en oplossen van problemen zoals papierstoringen, problemen met de afdrukkwaliteit en softwareconflicten. We herstellen niet alleen de functionaliteit van uw printer, maar ook de kwaliteit van uw afdrukken.

 

Of het nu gaat om een ​​laser-, inkjet- of grootformaatprinter, wij zijn er om u te helpen. We leveren reserveonderdelen en verbruiksartikelen van hoge kwaliteit om uw printer lang te laten werken en regelen dit voor de laagste prijs dankzij onze korte lijntjes met fabrikanten. Met onze service kunt u uw bedrijf soepel laten draaien met professioneel en betrouwbaar drukwerk.

 

Kies Pactechno en kies voor langdurige levensduur met een juiste prijs kwaliteit verhouding voor onderhoud en reparatie aan uw printer. Uw bedrijf draaiende te houden dat is ons doel.

 

Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw printerprestaties kunnen optimaliseren voor maximale kwaliteit en productiviteit. 

 

Nieuw: Print Management tool voor het monitoren van elke soort type printer en plotter. Klik hier voor meer info.

Plotter onderhoud, reparatie en meer

Nauwkeurige tekening en ontwerp met garantie

Plotters zijn essentieel voor architecten, ingenieurs en ontwerpprofessionals om nauwkeurige tekeningen en ontwerpen te maken. Bij Pactechno begrijpen we het belang van nauwkeurige en betrouwbare plotterprestaties voor uw projecten. Onze service om plotters te onderhouden en repareren is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw plotter altijd gereed is om nauwkeurige afdrukken te leveren en daarmee de continuïteit te waarborgen.

 

Onze ervaren technici zijn experts in het oplossen van problemen zoals uitlijningsproblemen, inktproblemen en mechanische storingen. We herstellen niet alleen de functionaliteit van uw plotter, maar ook de afdrukkwaliteit van uw tekeningen en ontwerpen. Of uw plotter nu in groot formaat is of gespecialiseerde CAD-batches print, wij hebben de expertise om uw plotter te onderhouden en te repareren.

 

Met Pactechno kiest u voor kwaliteit onderhoud en on-site reparatie voor de plotter. Neem contact met ons op en ontdek hoe we de prestaties van uw plotter kunnen optimaliseren voor maximale nauwkeurigheid en kwaliteit. 

 

Nieuw: Print Management tool voor het monitoren van elk soort type printer en plotter. Klik hier voor meer info.

Print Management tool

Uw partner voor efficiënt afdrukbeheer en ondersteuning op afstand

Bij Pactechno begrijpen we dat printbeheer en onderhoud van printers en plotters cruciaal is voor een goede werking. Daarom zijn we verheugd om onze Print Management tool aan te bieden, een krachtige tool voor printbeheer die proactief je printomgeving optimaliseert en je ontzorgt. Met Print Management tool hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het vinden van de beste inkt- of tonerprijzen op internet.

 

Met JetAdvice kunnen wij uw printers en plotters op afstand monitoren en beheren. Hierdoor kunnen we proactief versleten onderdelen vervangen voordat ze defect raken, waardoor ongeplande downtime wordt voorkomen. Bovendien kunnen we uw gebruiksgegevens analyseren en u helpen uw printplan te optimaliseren, zodat u nooit te veel betaalt voor extra afdrukken of onnodig toner en inkt.

 

Ons doel met de Print Management tool is om uw printomgeving volledig te ontlasten. Wij zorgen voor het beheer, onderhoud en de levering van de benodigdheden, terwijl u zich kunt richten op uw core business. Met onze proactieve aanpak voorkomen we problemen voordat ze zich voordoen, waardoor uw productiviteit wordt gemaximaliseerd.

 

Kies voor de Print Management tool en kies voor geavanceerd printbeheer en ondersteuning op afstand. Neem contact met ons op en ontdek hoe we de tool in uw printomgeving kunnen integreren om kosten te verlagen, de efficiëntie te verhogen en downtime te minimaliseren. Met Pactechno kunt u uw printomgeving beheren zonder de last van onderhoud en beheer.

 

Klik hier voor meer informatie.

Contactformulier

Neem contact met ons op en een expert adviseert u graag verder in het helpen naar de juiste machine voor uw praktijk of het het inplannen van een onderhoud of reparatie aan uw machine. Geen tijd? Bel snel naar 030 60 48 117!

    Wij respecteren uw privacy gegevens en zullen deze niet aan derden overhandigen