Snelle responstijden

Alles onder één dak

Kwaliteit maatwerk

Betrouwbare reparatie- en onderhoudsdiensten

voor Papierversnipperaars, Archiefvernietigers, Harde Schijven Vernietigers en Kartonshredders

Bij Pactechno begrijpen we de essentiële rol die papierversnipperaars, archiefvernietigers, harde schijven vernietigers en kartonshredders spelen in uw organisatie als het gaat om gegevensbeveiliging en efficiëntie.
Het is van cruciaal belang dat deze apparaten te allen tijde optimaal werken om vertrouwelijke informatie te beschermen en bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen.
 
 
Onze Diensten
 
Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige reparatie- en onderhoudsdiensten voor een breed scala aan vernietigingsapparatuur.
Of u nu te maken heeft met een defecte papierversnipperaar, een archiefvernietiger die onderhoud nodig heeft, of harde schijven vernietigers en kartonshredders die moeten worden gerepareerd, ons team van ervaren technici staat voor u klaar.

Soorten vernietigers

Onze services op het gebied van onderhoud en reparatie op onderstaande vernietigers

Waarom kiezen voor Pactechno?

voor het onderhoud en repareren van papierversnipperaars, archiefvernietigers, harde schijven vernietigers en kartonshredders

1. Expertise: Ons team heeft ruime kennis en ervaring met diverse merken en modellen papierversnipperaars, archiefvernietigers, harde schijven vernietigers en kartonshredders.
Wij begrijpen de complexiteit van deze apparatuur en weten hoe we problemen snel en effectief kunnen identificeren en oplossen.
 
2. Snelle Respons: Wij begrijpen dat stilstand kostbaar kan zijn. Daarom bieden we een snelle respons en efficiënte service om uw apparatuur zo snel mogelijk weer operationeel te maken. Met een dekking in de Benelux en een flexibele planning kunnen wij in veel gevallen binnen 8 werkuren bij u op de stoep staan.
 
3. Preventief Onderhoud: Naast reparaties bieden we ook preventief onderhoud om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Dit kan de levensduur van uw apparatuur verlengen en onnodige stilstand minimaliseren. Vraag naar de mogelijkheden en we kijken graag mee voor een oplossing op maat wat het best geschikt is voor uw praktijk.
 
4. Klantgerichtheid: Bij Pactechno zetten we de klant op de eerste plaats. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat onze dienstverlening naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen. Geen opdracht is te gek voor ons en wij willen door het vuur gaan voor uw behoeften!
 
5. Certified Service Partner voor Fabrikanten: Pactechno is er trots op erkend te worden als Certified Service Partner voor toonaangevende fabrikanten zoals IDEAL, Fellowes en HSM. Deze samenwerking brengt aanzienlijke voordelen voor onze klanten met zich mee, zoals:
 
Snellere tijden: Als gecertificeerde servicepartner hebben wij directe toegang tot fabrikantenspecificaties, onderdelen en technische documentatie. Hierdoor kunnen we reparaties en onderhoud sneller en efficiënter uitvoeren, waardoor uw apparatuur sneller gerepareerd is.
 
Gunstige prijzen: Door nauwe samenwerking met IDEAL, Fellowes en HSM zijn wij in staat onze klanten concurrerende prijzen te bieden voor diensten en onderdelen. Dit resulteert in kosteneffectieve oplossingen voor uw reparatie- en onderhoudsbehoeften.
 
Gegarandeerde kwaliteit: Als servicepartner voldoen wij aan de hoge normen en kwaliteitsrichtlijnen van deze gerenommeerde fabrikanten. U kunt er zeker van zijn dat uw apparaat wordt behandeld met de expertise en zorg die nodig is om de prestaties en duurzaamheid te garanderen.
 
Uitgebreide ondersteuning: Onze samenwerking met IDEAL, Fellowes en HSM geeft ons toegang tot uitgebreide technische ondersteuning en training. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties in het vakgebied.
Als uw vertrouwde partner voor reparatie- en onderhoudsdiensten voor sloopmaterieel combineren wij onze technische expertise met de voordelen van samenwerking met toonaangevende fabrikanten. Het resultaat zijn diensten van hoge kwaliteit die de levensduur van uw apparaten verlengen en de veiligheid van uw gegevens garanderen.
 
 
Bescherm uw gegevens en investeringen
 
Als u voor Pactechno kiest, kiest u voor gemoedsrust. U kunt er zeker van zijn dat uw vernietigingsapparatuur in goede handen is, welk formaat het ook betreft. Onze toegewijde technici staan ​​klaar om de veiligheid van uw gegevens te garanderen en uw investering te beschermen.
 
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze reparatie- en onderhoudsdiensten voor papiervernietigers, archiefvernietigers, harde schijven en kartonnen versnipperaars.
Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw organisatie blijft functioneren en dat vertrouwelijke informatie veilig blijft.

Speciale snijwalsen olie voor slechts € 9,95!

Belangrijke info

Lees hier belangrijke info over het vernietigen van documenten en datadragers

Uitgebreide PDF-bestand

    P-normen voorbeeld

    Contactformulier

    Neem contact met ons op en een expert adviseert u graag verder in het helpen naar de juiste machine voor uw praktijk of het het inplannen van een onderhoud of reparatie aan uw vernietiger. Geen tijd? Bel snel naar 030 60 48 117!

      Wij respecteren uw privacy gegevens en zullen deze niet aan derden overhandigen