Bel ons! +31 30 604 81 17
Voor meer informatie: info@pactechno.nl

Groei en trots

Een verbouwing is voor de meeste mensen een stressvolle gebeurtenis, dat is voor een bedrijf niet anders. We zijn uit ons jasje gegroeid dankzij het succes van een uitstekende onderlinge samenwerking. De titel van het bericht is dan ook samenvattend voor het laatste jaar en zet de toon voor wat er komen gaat.

We zijn trots op ons bedrijf; trots dat we de afgelopen jaren als onafhankelijke speler onze omzet ieder jaar fors zien groeien, trots dat onze medewerkers met plezier naar hun werk komen, trots dat we louter lange dienstverbanden hebben, en trots dat we onze klanten dag in dag uit blij maken met onze service.

Groeien doe je niet alleen, iedereen speelt daarin een belangrijke rol. Het is de afgelopen jaren zo hard gegaan dat we drie maanden geleden ook het pand naast ons in gebruik hebben genomen. De komende maanden staan dan ook niet alleen in teken van menselijke groei, ons pand is aan het groeien!

Mocht u ook op het punt staan te verbouwen hebben we nog twee belangrijke tips: neem vooraf goed de tijd om te bedenken wat je wil verbouwen en wat het doel van de verbouwing is. Bedenkt daarnaast ook goed wat je budget is en hou je daaraan. Met een kleine verandering links en rechts schieten de kosten soms exponentieel omhoog.

Zoals u op de foto kan zien zijn we nog lang niet klaar met de verbouwing, maar we kijken uit naar de dag dat de laatste schroef in de muur gaat. Als u het leuk vindt om een keer een kijkje te nemen bent u van harte welkom. De koffie staat altijd klaar!

Verbouwen kost tijd

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Bel ons nu